Connector

Job description

KAN JIJ VAN 1 + 1 = 3 MAKEN?


Waarom TSH fantastisch is

We leven in een wereld waar alles constant in verandering is. De manier waarop we reizen, studeren, wonen en werken. Allerlei verschillende communities in het leven delen dezelfde passie: we hunkeren naar het ontmoeten van nieuwe mensen! Bij The Student Hotel geloven we in het aanbieden van een toffe, creatieve en inspirerende omgeving waar bewoners van alle leeftijden kunnen wonen, werken, ontdekken en groeien. Om dit te bereiken vertrouwen we op een ontzettend goed, slim en gemotiveerd team. Wij omarmen en leven de student life! Verder geloven we heel hard in wereldvrede en dragen we graag ons steentje bij aan de creatie van een grote, liefhebbende community vol nieuwsgierige geesten.


In de komende jaren openen we meer hotels in de grootste studentensteden in Europa. Ons plan? In 2021 hebben we 41 hotels in mooie Europese steden. Dat betekent: nog  29 te gaan. Voor deze hele kluif zijn we op zoek naar getalenteerde helden die met ons mee denken & DOEN!


De grootste uitdaging - WAAROM hebben we je nodig? 

Kun jij van The Student Hotel Maastricht dé favoriete hotspot maken als het aankomt op toffe evenementen, interessante lezingen, filmavonden, vernieuwende exposities en awesome feestjes? We zijn op zoek naar iemand die de open deur is naar iets moois; een nieuwe vriendschap, een zakelijke samenwerking of een onvergetelijke ervaring. The Student Hotel Connector geeft ons gebouw een doel en creëert verhalen en avonturen - met en voor al onze gasten.


Wat ga je doen om dat te realiseren?

• Je bouwt relaties op met partners om onze jaarlijkse kalender te vullen met on-trend / on-topic (en terugkerende) events die een sociaal actief, trendbewust lokaal publiek aanspreken.

• Jouw programmering omvat kunst, lifestyle, mode, media, duurzaamheid en gezondheidsevents, maar is ook niet vies van een goede oude vrijmibo met de in-crowd.

• Je kent de Maastrichtse community, blijft proactief op de hoogte van wat er allemaal hot & happening is (ja, die eyeroll zagen we en is helemaal oké) en neemt contact op met relevante netwerken om up to date te blijven

• Je nodigt onze lokale ambassadeurs uit om te connecten en je als adviesraad te ondersteunen

• Je werkt samen met toegewijde semester-, hotel-, shortstay- en F & B-specialisten om events te creëren die onze producten promoten

• Je creëert / verzamelt en levert digitale content op basis van marketing briefings (content omvat tekst, video en foto’s)

• Je beheert de lokale social channels voor TSH Maastricht en handelt binnen de merkrichtlijnen

• Je bezoekt lokale netwerkevents en vormt een essentieel onderdeel van deze avonden

• Je rapporteert aan de General Manager van het hotel en hebt supportcontact met de Super Connector op het hoofdkantoor van The Student Hotel

Requirements

Wie is onze nieuwe Connector?

Jouw enthousiasme - voor het leven, voor mooie verhalen, voor nieuwe en innovatieve ervaringen - is aanstekelijk. Als creatief, ruimdenkend persoon ben jij dé spin in ’t web, degene die onze co-living, co-working en co-dining communities bij elkaar houdt. Je hebt een hyper-connected netwerk en je positieve instelling werkt als een magneet: buurtbewoners, urbanites, lokale ondernemers, fashion icons en media-persoonlijkheden rennen naar jouw georganiseerde TSH avondjes! Mensen zijn niet zomaar van je onder de indruk, ze willen zijn waar jíj bent!


Achtergrond:

• Een extraverte en zelfverzekerde persoonlijkheid. Je doet het fantastisch voor een groot publiek.

• Professioneel en verantwoordelijk genoeg om zelfstandig te werken in een snelle, soms chaotische sfeer

• Super sociaal, altijd flexibel, ongelooflijk gemotiveerd en nooit zonder gevoel voor humor

• Een visionair - je hebt al een aantal GEWELDIGE ideeën om de bedrijfsstrategie voor Connectors te laten groeien

• Je hebt een diploma. Of niet. Overtuig ons dat je slim, sociaal verbindend, zelfverzekerd en een harde werker bent – hoe dan ook.


Talenten die we graag zien:

• Super communicatief

• Een geweldige ondernemersgeest

• Extreem kalm onder druk

• Uitzonderlijk georganiseerd

• Vloeiend in Engels (geschreven en gesproken), andere talen zijn een bonus

 

Wat bieden wij jou?

Een geweldige werkplek waar een super teamspirit huist, lees: een fantastische sfeer en veel positieve energie van de mensen om je heen.

• De mogelijkheid om te werken in een dynamische, jonge, internationale organisatie. Wij zijn écht een game changer in de hospitality!

TSH geeft om je en dus krijg je toegang tot allerlei fijne faciliteiten, waaronder een geweldige kantine, fitnessmogelijkheden en heel veel coole events!

Ready, set, grow! Je krijgt de kans om te leren en te groeien in je rol (en het potentieel voor groei binnen het hele bedrijf) en om samen te werken met andere getalenteerde mensen die je elke dag lekker uitdagen.

Naast al deze extra’s ontvang je een salaris en natuurlijk alle andere dingen die je voor je werk nodig hebt, zoals een laptop en telefoon.

 

Kom werken bij The Student Hotel!

Enthousiast? Het lijkt ons superleuk als je solliciteert! Je kunt dit doen door hieronder op de ‘Solliciteren’ knop te klikken, een paar vragen te beantwoorden en je CV / LinkedIn mee te sturen. Als we een match zien en je graag zouden willen leren kennen, nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Ons proces bestaat uit 2 rondes. Tijdens deze rondes leer je het team kennen, is er veel tijd om vragen te stellen en vertellen we je alles over onze toekomstige avonturen! 


Neem voor meer informatie over deze procedure contact op met Lucien van Geffen via lucien.van.geffen@thestudenthotel.com